Bloodstained: Ritual of the Night-vervolg zit nog in planningsfase

Bloodstained: Ritual of the Night-vervolg zit nog in planningsfase

Het pas aangekondigde vervolg op Bloodstained: Ritual of the Night zit nog maar in de vroege planningsfase.

Dat hebben 505 Games en Artplay verduidelijkt. Vorige week maakte moederbedrijf Digital Bros. via een presentatie bekend dat het vervolg in de maak is. Via social media hebben de ontwikkelaar en uitgever nu verduidelijkt dat het spel nog maar in de vroege planningsfase zit.

"We richten ons nu vooral op het afmaken van de aankomende content voor Bloodstained: Ritual of the Night. We hebben veel op de planning staan." Aangezien de ontwikkeling van het vervolg nog niet volledig is begonnen, lijkt de release voorlopig nog niet aan de orde te zijn.

Bloodstained is de spirituele opvolger van de tweedimensionale Castlevania-games. Hoofdpersoon Miriam verandert langzaam in kristal als gevolg van een vloek. Ze doorkruist een kasteel vol demonen om iemand te vinden die de vloek ongedaan kan maken. De producent van Bloodstained, Koji Igarashi, was ook de producent van de Castlevania-reeks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat er nagedacht wordt over een vervolg is voor nu meer dan genoeg 😁. Er zitten of een paar goede metroidvania games in de pijpleiding (hollowknight 2 en curse of sear rats) dus tegen die tijd dat deze zijn uitgespeeld zijn we al weer een hele tijd verder.

0
test

Dat is wel jammer maar het feit dat er eindelijk weer een Castlevania game (want dat is het gewoon) uitkomt stemt mij vrolijk.

0
test

@bigds9fan Maar battlefield is toch ook geen COD of ben ik nou gek?

0

Aanbevolen voor jou