Gamespot heeft de eerste screenies van de Gamecube versie van BloodRayne online gezet, een actie-adventure met een vrouw in de hoofdrol. Niet zomaar een vrouw, een half mens/half vampier vrouw, die de Nazi's moet stoppen met het verzamelen van artifacten. Deze artifacten bezorgen de Nazi's namelijk bovennatuurlijke krachten, die deze wereld absoluut niet kan gebruiken.

Kijkend naar deze screens zie je een The Matrix achtige versie van Tomb Raider opdoemen, maar dan veel donkerder. Gamespot heeft de eerste screenies van de Gamecube versie van BloodRayne online gezet, een actie-adventure met een vrouw in de hoofdrol. Niet zomaar een vrouw, een half mens/half vampier vrouw, die de Nazi's moet stoppen met het verzamelen van artifacten. Deze artifacten bezorgen de Nazi's namelijk bovennatuurlijke krachten, die deze wereld absoluut niet kan gebruiken.

Kijkend naar deze screens zie je een The Matrix achtige versie van Tomb Raider opdoemen, maar dan veel donkerder. BloodRayne moet eind volgend jaar uitkomen op zo ongeveer alle game-platforms: de PC, de PlayStation2, de Gamecube en de Xbox.

Klik hier voor meer screens.