Bloodborne uitgespeeld zonder te ontwijken of rollen | Gamer.nl

Bloodborne uitgespeeld zonder te ontwijken of rollen | Gamer.nl

Bloodborne is door Youtuber Tolomeo uitgespeeld zonder gebruik te maken van de mogelijkheid om vijanden te ontwijken of om weg te rollen van aanvallen.

Tolomeo heeft deze uitdaging voltooid op New Game+6, dit betekent dat dit de zevende opeenvolgende keer is dat hij de game doorloopt. Elke keer dat de game opnieuw wordt gestart wordt het een stapje moeilijker. Hiernaast heeft hij zijn personage niet hoger dan level 4 geüpgraded.

De mogelijkheid om te kunnen ontwijken en rollen zijn cruciale elementen in Bloodborne om de eindbazen te verslaan. Tolomeo gebruikte zijn kennis van de eindbazen om met alleen wegrennen ze te overmeesteren. Hij versloeg bijna alle bazen uit het originele spel en The Old Hunters-dlc, deze laatste schotelt extra moeilijke tegenstanders aan de speler voor.

In een post op Reddit vertelt Tolomeo dat hij er bijna negen uur over deed om Ludwig the Accursed te verslaan. Een volledige playlist met video’s van zijn overwinningen op de eindbazen van Bloodborne is te vinden op .

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou