Bloodborne-producent vertrekt bij Sony

Bloodborne-producent vertrekt bij Sony

Masaaki Yamagiwa, de producent van Bloodborne, vertrekt eind deze maand bij Sony Interactive Entertainment Japan Studio.

Dat heeft hij op Twitter aangekondigd. "Ik vertrek eind deze maand bij Sony Interactive Entertainment. Ik blijf druk in de weer met games maken. Ik wil iedereen hartelijk bedanken!"

Waar Yamagiwa hierna gaat werken, is nog niet bekend. Hij had een producerende rol voor de exclusieve PlayStation 4-game van FromSoftware, Bloodborne. Daarnaast produceerde hij ook games als  Tokyo Jungle en Deracine.

Hij is niet de enige ontwikkelaar die weggaat bij Sony Japan. In december vertrok Teruyuki Toriyama, tevens een producent van Bloodborne, alsmede de Demon's Souls-remake, al. Diezelfde maand vertrok Silent Hill- en Gravity Rush-maker Keiichiro Toyama met een paar collega's om het onafhankelijke Bokeh Game Studio op te richten.

Bloodborne

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Is gewoon gezond verloop van het personeelsbestand. Een frisse blik, een nieuwe omgeving en nieuw bloed is voor elk bedrijf deel van gezonde bedrijfsvoering. En dus ook voor werknemers,

0

Aanbevolen voor jou