Bloodborne miljoen keer verkocht en krijgt update voor laadtijden | Gamer.nl

Bloodborne miljoen keer verkocht en krijgt update voor laadtijden | Gamer.nl

De sinistere actie role-playing game Bloodborne is meer dan een miljoen keer verkocht. Daarnaast wordt update 1.03, voor onder andere kortere laadtijden, deze maand vrijgegeven. Dat meldt Sony Computer Entertainment op PlayStation Blog.

Naast het verkorten van de laadtijden van de PlayStation 4 exclusive worden met de update ook andere problemen opgelost. Zo wordt het “abnormale gamegedrag” verholpen, dat optreedt als Bloodborne meerdere uren achter elkaar wordt gespeeld. Verder deelt Sony dat er meerdere kleine bugs uit de game worden gehaald.

De update wordt aan het eind van de maand verwacht. Sony laat weten dat tijdens het uitvoeren van de update de servers enige tijd niet zullen werken. Om de overlast te minimaliseren zal de update in de Verenigde Staten om één uur ’s nachts  plaatsvinden en niet op een  vrijdag. Het is niet bekend of er in Europa ook rekening wordt gehouden met de tijd.

Opvallend genoeg feliciteert Xbox-baas Phil Spencer Sony op Twitter met het feit dat Bloodborne meer dan een miljoen keer is verkocht.  

Media has no description

Lees ook de recensie van Bloodborne op Gamer.nl.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou