'Bloodborne biedt minimaal 40 uur speelduur' | Gamer.nl

'Bloodborne biedt minimaal 40 uur speelduur' | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Edge meldt dat het veertig uur besteed heeft aan Bloodborne, maar het spel nog niet uit heeft gespeeld. Bovendien bevatte de versie die het tijdschrift recenseerde nog geen multiplayercomponent. Ook de Chalice Dungeons, deels willekeurig gegenereerde kerkers, waren niet aanwezig. Die worden via een update op de dag van lancering toegevoegd. 

Edge zet wel vraagtekens achter de herspeelwaarde van Bloodborne, een element waar spirituele voorgangers Demon's Souls en Dark Souls vaak om geroemd worden. Ontwikkelaar From Software heeft echter tegenover MCV inmiddels bevestigd dat het spel een zogeheten New Game Plus-modus bevat die na de eerste keer uitspelen beschikbaar is.  

Bloodborne verschijnt 25 maart. De game is in tegenstelling tot Dark Souls 2 weer onder leiding van Hidetaka Miyazaki ontwikkeld. Hij vervulde die rol ook bij de eerste twee Souls-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou