Nieuws

Bloober Team sluit meer Silent Hill-games niet uit

'Zeg nooit nooit'

Geschreven door Michel Musters op
Bloober Team, dat werkt aan de remake van Silent Hill 2, sluit niet uit dat het bedrijf in de toekomst aan meer Silent Hill-games gaat werken.

Dat meldt CEO Piotr Babieno aan IGN. Hij werd gevraagd of Bloober aan meer Silent Hill-games in de toekomst gaat werken. Konami is volgens hem "geïnteresseerd in gesprekken houden met Bloober". Hij meldt daarbij dat de aandacht van de studio op dit moment naar de Silent Hill 2-remake gaat, maar "zeg nooit nooit".

Babieno verdedigt ook Konami's opgebouwde reputatie aangaande het verwaarlozen van diens populaire franchises. "De mensen die nu de leiding hebben begrijpen hoe games werken. Ze komen van bedrijven die aan geweldige projecten hebben gewerkt. Ik ben er van overtuigd dat ze de juiste keuzes maken bij het kiezen van partners en projecten. Ik begrijp dat mensen een beetje boos zijn op Konami voor het verleden, maar geef ze tijd, want ze weten wat ze aan het doen zijn."

De Silent Hill 2-remake is niet de enige game in de reeks die in de maak is. Er zijn diverse andere games aangekondigd, waaronder Silent Hill F van de makers van Resident Evil Re:Verse, de interactieve streamingserie Silent Hill: Ascension en Silent Hill Townfall van adventuregamemakers NoCode. Ook wordt de film Return to Silent Hill gemaakt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo heeft echte Mario-schoenen gemaakt Russische hackers dreigen beelden Stalker 2 uit te lekken
1

Reacties op: Bloober Team sluit meer Silent Hill-games niet uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 13 maart 2023 14:07
    Ja dat hangt er helemaal vanaf hoe goed Silent Hill 2 re-remake het doet. Want de HD collection… dat heeft een nare smaak achter gelaten.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.