Bloober Team: 'Remake van Silent Hill 2 nog niet helemaal af'

Bloober Team: 'Remake van Silent Hill 2 nog niet helemaal af'

Game komt op een nog onbekende datum naar pc en PS5

Volgens Bloober Team kloppen eerdere berichten over dat de remake van Silent Hill 2 technisch gezien af is niet helemaal.

Gedurende een interview met het Poolse Bankier.pl viel afgelopen week te lezen dat Bloober Team-CEO Piotr Babieno zou hebben gezegd dat de Silent Hill 2-remake "technisch gezien af is". Ook zou hij hebben geclaimd dat men verwacht dat er meer dan tien miljoen exemplaren van de game worden verkocht.

Bloober Team heeft nu echter op social media gecommuniceerd dat het om een foute vertaling gaat en dat deze informatie dus niet geheel correct is. Er zouden geen voorspellingen zijn gedaan over de verkoopaantallen en de game is ook niet per se af. "Ongeacht in welk stadium de game zich bevindt, richten we ons met al onze activiteiten op de hoogste kwaliteit mogelijk behalen voor het uiteindelijke product - de kwaliteit die Silent Hill 2-fans verdienen."

De ontwikkelaar vervolgt: “We zijn ons ervan bewust dat fans verlangen naar meer informatie over de game. Als deze informatie beschikbaar komt, weten we zeker dat Konami dit met jullie gaat delen.”

Konami kondigde de remake afgelopen oktober aan. Het spel draait op Unreal Engine 5 en komt op een nog onbekend moment uit op PlayStation 5 en pc. De Poolse studio Bloober Team is bekend van spellen als The Medium en Blair Witch, maar art director Masahiro Ito en componist Akira Yamaoka helpen ook mee aan de ontwikkeling. Er werden in oktober ook diverse andere Silent Hill-projecten onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe kan "10 miljoen verkochte verwachte exemplaren" nou verkeerd vertaald worden? De 1 zegt dat er wordt gezegd dat er een verwacht aantal wordt verkocht en de ander zegt dat dit helemaal niet eens genoemd is... Is toch een groot verschil dat je niet zomaar kwijtraakt in de vertaling kijk mij, toch??

0
test

@Markus88 Denk niet dat dat verkeerd vertaald is, maar het heeft kennelijk niet direct betrekking op Silent Hill 2. Althans, zo lees ik het.

0

Aanbevolen voor jou