Ben jij zo'n type dat in Fifa zijn tegenstanders met plezier onderuit tekkelt? Of hou jij ervan in NBA Live een flinke stoot met je elleboog te geven voordat je de bal in het net dunkt? Misschien kan je dan eens een kijkje nemen naar Deathrow.

Deathrow is een mix tussen sport en fightinggame en wordt gemaakt door Southend Interactive. Het spel is in productie voor de Xbox.

Xboxworld had een interview met Anders Jeppsson van Southend over de verschillende features in het spel...XboxWorld

Q. Leuk dat u na verschillende dreigmails toch gereageerd heeft. Legt u alstublieft uit waar het spel over gaat voor de onwetenden ketters onder ons.

Anders Jeppsson

A. Deathrow is een futuristisch team based fighting sports game. Bedenk het je in als een mix tussen Unreal Tournament, Tekken 3 en Hockey en je komt aardig in de richting. Voeg hier aan toe: no-rules, ultra-intense actie en makkelijk-te-spelen en je bent er!

Wanneer het spel start begint de speler met slechts 4 spelers onderaan de League. Terwijl je team zich door de divisions heen werkt, zul je de mogelijkheid hebben om je spelers te trainen, op te lappen, nieuwe spelers erbij te kopen en missies te doen om extra geld te verdienen etc.

Door je spelers te trainen kun je hun stats zoals; strength, speed, stamina, throwing skill etc. verhogen en zullen ze ook nieuwe kicks, punches, grabs en fighting combos verkrijgen.

Je kunt deze single player mode: “Conquest” in je eentje, of co-op met drie andere vrienden doen in split-screen.

Je kunt ook aparte matches alleen of met in multiplayer spelen via 2-4 persoons split-screen of via Xbox system link, waarin je maximaal 8 Xboxes samen kunt voegen voor de ultieme wide-screen experience! Je kunt natuurlijk zelf de verhoudingen tussen Xbox en splitscreen uitmaken! Het interview is samen met een serie plaatjes te vinden op Xboxworld. Met dank aan MasterJ voor het melden van dit nieuws.