Het jaarlijkse evenement waarop Blizzard regelmatig nieuwe games en trailers laat zien en fans alles over hun favoriete Blizzard-games kunnen vinden, wordt in het Anaheim Convention Center in Zuid-Californië gehouden.

"BlizzCon is altijd het hoogtepunt van het jaar voor ons", aldus Blizzards CEO Mike Morhaime. "Hearthstone en Reaper of Souls zijn recentelijk gelanceerd en de bèta's van Heroes of the Storm en Warlords of Draenor komen eraan, dus 2014 lijkt al een episch jaar voor Blizzard-gamers te worden. We kunnen niet wachten om in november met iedereen te delen waar we mee bezig zijn."

Tickets voor het evenement worden op twee verschillende momenten aangeboden, op 8 en 10 mei, en kosten 203 dollar (omgerekend zo'n 147 euro) inclusief belasting. Vanaf 14 mei worden er ook tickets verkocht voor een speciaal diner dat vlak voor BlizzCon wordt gehouden. De opbrengsten daarvan - deze tickets kosten 750 dollar - gaan een kinderziekenhuis in Orange County. Tickets zijn via de Eventbrite-website beschikbaar.