Blizzcon gaat dit jaar ook niet door

Blizzcon gaat dit jaar ook niet door

Blizzard heeft Blizzcon 2021, dat in november gehouden zou moeten worden, geannuleerd.

Vorig jaar ging Blizzcon ook al niet door in verband met het coronavirus. Ook dit najaar gaat het niet door, zo laat executive producer Saralyn Smith weten in een nieuwe blogpost.

"We willen jullie laten weten dat Blizzcon dit jaar niet gehouden wordt. Het is een episch en complex gebeuren om een beurs te organiseren. De huidige complexiteit en onzekerheden rondom de pandemie hebben een impact op onze mogelijkheid om dit door te zetten. We zijn nu voorbij het punt dat we een evenement op de schaal die jullie gewend zijn in november kunnen bieden."

Begin dit jaar werd wel BlizzConline gehouden, een compleet digitaal evenement met informatie over en beelden van diverse Blizzard-games. Het is de bedoeling dat begin 2022 een ander soort evenement wordt gehouden, waarbij een online show wordt gecombineerd met kleinere, fysieke evenementen verspreid over de wereld. Meer details daarover volgen nog.

Diablo 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Laten we Blizzcon maar helemaal schrappen, voegde toch weinig toe

0
test

@StormFox Ben ik het niet helemaal mee eens, ik vind het juist tof dat een ontwikkelaar als Blizzard een eigen evenement organiseert rondom eigen games. Bij een event als gamescom of E3 worden altijd zo ongelooflijk veel aankondigingen gedaan dat je soms complete aankondigingen mist. Vaak zijn de aankondigingen op Blizzcon wat gedetailleerder dan bijv op een E3 presentatie.

0
test

@mcbrew Dat was vroeger zo, maar Blizzard is al jaren geen Blizzard meer en dus vervalt bij mij en velen andere de behoefte aan dit evenement. Maar wellicht dat ze een comeback maken als Diablo 4 goed is

0

Aanbevolen voor jou