BlizzCon 2019 wordt op 1 en 2 november gehouden

BlizzCon 2019 wordt op 1 en 2 november gehouden

BlizzCon 2019 wordt op 1 en 2 november gehouden en vindt net als gewoonlijk plaats in het Anaheim Convention Centre in Californië, Verenigde Staten.

Blizzard heeft nog geen specifieke informatie gegeven over wat men op de beurs kan verwachten, al worden er natuurlijk wel de gebruikelijke toernooien georganiseerd. Veel fans hopen dat er eindelijk een teken van leven rondom Diablo 4 wordt gegeven.

Mensen die een ticket kopen voor de beurs, kunnen kiezen uit twee beeldjes gebaseerd op de originele Warcraft: een footman en een orc grunt. Tickets komen beschikbaar op 4 en 8 mei via de officiële website. De standaard prijs voor het gehele weekend is 230 dollar. Daarnaast kan er ook een virtueel ticket gekocht worden, zodat men thuis vanaf de computer alle presentaties live kan volgen.

Media has no description

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Uhhhhhh nee dankje. Geen zin in meer mobiele "games" (mxt apps) te zien en zover ik weet heeft blizzard niks te bieden voor het aankomende jaar. Fool me once shame on you, fool me twice shame on me. Wow? Nahhh aan deze expansion is geen redden meer aan en waarschijnlijk is de hele game niet meer te redden. Classic? Is dan al uit als het goed is en daar ben ik ook totaal niet meer hyped voor naar al het slechte nieuws over dit bedrijf Warcraft 3 remake? Geen behoefte aan Diablo mxt mobile hahahahahahahahaha neuhhh dankje Overwacht? Is volgens mij ook dood aan het bloeden. Heartstone ugh nee. te veel pay to win. Tenzij ze een nieuw ip of diablo 4 beelden laten zien is deze blizzcon totaal niet interessant voor mij meer.

0
test

@Shinjite Wow is inmiddels inderdaad aan zijn slechtste uitbreding ooit op dit moment. Maar de game niet meer te redden is echt onzin. Wow kan echt gewoon 80% van zn userbase verliezen en nog steeds gezien worden als een succesvolle game. Je vergist je dan echt enorm in hoe enorm de speler aantallen van wow nog steeds zijn.

0
test

blizzard is toch wel veel van zijn glans verloren in mijn optiek... eeuwig zonde. Laten we hopen dat ze het ooit weer eens weten te herpakken.

0
test

@nicster Daarvoor moet blizzard zich los werken van activision, en ik weet niet hoe die contracten in elkaar zitten en hoe dat allemaal op papier staat. Maar de vraag is of dat wel mogelijk is.

0

Aanbevolen voor jou