Blizzard's Battle.net gaat werken met Facebook | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste game die gebruik gaat maken van Facebook is Starcraft 2, die op 27 juli uitkomt. Door de integratie kunnen spelers al hun Facebook-vrienden in hun Battle.net account importeren.

Enthousiast

"We zijn enthousiast om met Facebook samen te werken om de 'sociale entertainment' ervaring van onze spelers te verbeteren", geeft Paul Sams van Blizzard aan. "De nieuwe functionaliteit maakt het nog gemakkelijker om met vrienden samen Starcraft 2 en andere games op Battle.net te spelen."

Volgens Blizzard is het importeren van de vriendenlijst slechts de eerste van een reeks functies die worden toegevoegd aan Battle.net. Het is echter nog niet duidelijk wanneer de overige functies worden toegevoegd en wat deze inhouden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou