Wie vreest dat Blizzard na het succes van World of Warcraft in de toekomst alleen nog maar MMORPG's zal maken, kan opgelucht adem halen. Het ziet er namelijk naar uit dat Blizzard zich binnenkort weer op zijn oude passie, de RTS-games, zal storten. De spelontwikkelaar heeft namelijk een vacature geplaatst op zijn website waarin een Level Designer voor een RTS game wordt gezocht.

Natuurlijk hopen we dat het bedrijf in het diepste geheim werkt aan het langverwachte Starcraft II, maar het zou ook kunnen dat men gewooon iemand zoekt die de maandelijkse mappacks voor zijn rekening wil nemen. Blizzard wist echter wel te bevestigen dat men een aantal producten in ontwikkeling heeft, die op een later tijdstip onthuld zullen worden. Het is in ieder geval niet alleen World of Warcraft dat de klok slaat.

De Level Designer moet vooral ervaring hebben met de editor van een 3D-RTS, zoals Warcraft III, Command and Conquer en Rise of Legends. Hoewel het een pre is als je al enige games op je naam hebt staan, kun je ook als beginnende leveldesigner reageren op de vacature. Je dient dan een missie te maken met de Warcraft 3-editor die aan de eisen voldoet die zijn de vinden bij de vacature. Werken bij Blizzard, wie wil dat nu niet?