Blizzard zet WoW-medewerkers op Titan-MMO | Gamer.nl

Blizzard zet WoW-medewerkers op Titan-MMO | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Chilton benadrukt dat dit heel geleidelijk is gebeurd. Voor de medewerkers in kwestie is vervanging gezocht die in vier à vijf jaar tijd getraind is om hun taken over te kunnen nemen. Volgens Chilton was het niet realistisch om het gehele WoW-team plotseling op de nieuwe MMO te zetten. "Ik denk dat we beide teams proberen aan te vullen en dat we zo uiteindelijk daadwerkelijk twee grote, sterke MMO-teams krijgen."

WoW op mobiel

In een ander interview, met Eurogamer, laat senior producer John Lagrave weten voor World of Warcraft graag een mobiele versie te willen zien. Hij zegt er echter wel bij dat Blizzard tot op heden geen succes gehad heeft met het vinden van de beste manier waarop dit moet gebeuren. "Wanneer we een openbaring hebben, dan zal iedereen dat weten. Maar geen openbaring vooralsnog." Momenteel is er enkel een app beschikbaar die spelers bepaalde functies zoals het veilingshuis laat gebruiken. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou