Blizzard werkt aan WoW-verhuisservice voor guilds | Gamer.nl

Blizzard werkt aan WoW-verhuisservice voor guilds | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De structuur van de guild blijft dan intact, inclusief de leider, bank, rangen en naam, mits deze beschikbaar is op de nieuwe server. Guild-leden die met hun guild willen meeverhuizen kunnen hun personage ook tegen betaling overzetten naar de nieuwe server en zullen automatisch lid blijven, met dezelfde rang en reputatie. Een andere functie geeft guild-leiders in de toekomst de mogelijkheid om de naam van hun guild te vervangen.

Beide diensten zijn in ontwikkeling, meldt Blizzards communitymanager Danielle Vanderlip. "Net als met alle features en diensten die we aanbieden, willen we de guild-verhui ervice zo implementeren dat het de gameplay-ervaring niet verstoord. Hou er rekening mee dat deze feature uitgebreid intern getest moet worden, dus je zult wat elementen van de service zien opduiken op de openbare testservers."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou