Blizzard werkt aan nieuwe MMO genaamd Titan | Gamer.nl

Blizzard werkt aan nieuwe MMO genaamd Titan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder deze maand publiceerde MMOGameSite een lijst met de naam Titan er op. De website claimde dat het een gelekte lijst met games van Blizzard was. Titan stond op die lijst gepland voor een release ergens laat in 2012. Pearce: "Titan is... de media mag er eigenlijk niets over weten. Het is onze nieuwe MMO en we praten er nog maar mondjesmaat over, omdat we mensen willen aannemen die er aan gaan werken - het  beste talent uit de industrie."

Blizzard zegt verder nog niets over de nieuwe MMO. Het is alleen bekend dat de game niets te maken heeft met World of Warcraft, de succesvolle MMORPG van Blizzard waarvan deze maand een nieuwe uitbreiding, Cataclysm, is verschenen. Volgens VG24/7 worden er pas in 2012 meer details rondom de titel aangekondigd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou