Blizzard werkt aan LAN-oplossing StarCraft 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Battle.net-onwikkelaar Greg Cane a van Blizzard zei dit in een gesprek met Shacknews. "Het is nog niet zeker of er continu een verbinding met Battle.net moet worden behouden, of slechts tijdens het aanmelden. Daar zijn we nu naar aan het kijken. Na aanmelding zal er dan een peer-to-peer-verbinding ontstaan die een zeer lage ping zal opleveren met een hoge bandbreedte.'' aldus Cane a.

LAN

Met een Local Area Network-functie kunnen spelers verschillende PC's direct met elkaar verbinden. Op deze manier kunnen gamers tegen en met elkaar spelen, zonder verbonden te zijn met het internet.

Het ontbreken van deze functie in StarCraft 2, zorgde voor veel kritiek bij fans. Ondanks het feit dat een petitie om de functie alsnog in de game te stoppen 100.000 keer getekend is, zal het niet mogelijk zijn om de multiplayermodus van het spel te spelen zonder internetverbinding.

Diablo 3-designer Jay Wilson heeft laten weten dat Diablo 3 dezelfde manier van LAN gaat ondersteunen als StarCraft 2.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou