gezegd in een interview met Gamasutra.

"Ik heb twee spelcomputers thuis", zegt Brack. "Sam heeft consoles. We zijn een bedrijf vol gamers. We gaan op een zeker moment absoluut werken aan een consolegame, daar heb ik geen twijfel over. Het is slechts de vraag wat voor game, wat is de meest logisch keuze?"

Niet vlekkeloos

De laatste keer dat Blizzard zich gewaagd heeft aan een consolegame verliep niet vlekkeloos. Het bedrijf startte de ontwikkeling van Starcraft: Ghost voor GameCube, PlayStation 2 en Xbox, maar die game heeft het daglicht nooit gezien. De ontwikkeling van Starcraft: Ghost ligt volgens Blizzard voor onbepaalde tijd stil.

De studio heeft vooral naam gemaakt met PC-games als Starcraft, (World of) Warcraft en Diablo. Blizzard heeft ooit echter ook games gemaakt voor spelcomputers. Het bedrijf maakte bijvoorbeeld The Lost VIkings en Rock N' Roll Racing voor onder andere Super Nintendo en Sega Mega Drive. In 1997 werd de laatste  spelcomputertitel van Blizzard uitgebracht. Warcraft II: Tides of Darkness kwam uit voor de eerste PlayStation en Sega Saturn.