Blizzard voegt competitieve modus toe aan Overwatch-bèta | Gamer.nl

Blizzard voegt competitieve modus toe aan Overwatch-bèta | Gamer.nl

Er is een competitieve modus toegevoegd aan de bèta van Blizzard’s Overwatch. Dit laat het bedrijf weten op Battle.net. In de nieuwe gamemodus nemen spelers het tegen elkaar op en is het doel om de hoogst mogelijke rang te behalen. 

De competitieve modus is gemaakt voor “spelers die een uitdaging zoeken” van boven level 25. Zij spelen in deze nieuwe modus door een serie divisies en niveaus in maandelijkse seizoenen. De gevechten binnen deze modus kunnen zowel in groepen als solo gespeeld worden.

Naast de toevoeging van de competitieve modus, zijn ook andere onderdelen van de bèta aangepast. Zo worden spelers die continu gevechten vroegtijdig verlaten gestraft. Spelers die dit te vaak doen, krijgen een waarschuwing. Blijven zij na deze waarschuwing gevechten te vroeg afbreken, dan krijgen ze 75 procent minder experience in volgende gevechten.

De volledige lijst met aanpa ing is te lezen op de site. De Overwatch-bèta is beschikbaar via de officiële site van de game. Overwatch verschijnt op 24 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou