Nieuws

Blizzard voegt competitieve modus toe aan Overwatch-bèta

Volledige game vanaf 24 mei beschikbaar

Geschreven door Aida . op

Er is een competitieve modus toegevoegd aan de bèta van Blizzard’s Overwatch. Dit laat het bedrijf weten op Battle.net. In de nieuwe gamemodus nemen spelers het tegen elkaar op en is het doel om de hoogst mogelijke rang te behalen. 

De competitieve modus is gemaakt voor “spelers die een uitdaging zoeken” van boven level 25. Zij spelen in deze nieuwe modus door een serie divisies en niveaus in maandelijkse seizoenen. De gevechten binnen deze modus kunnen zowel in groepen als solo gespeeld worden.

Naast de toevoeging van de competitieve modus, zijn ook andere onderdelen van de bèta aangepast. Zo worden spelers die continu gevechten vroegtijdig verlaten gestraft. Spelers die dit te vaak doen, krijgen een waarschuwing. Blijven zij na deze waarschuwing gevechten te vroeg afbreken, dan krijgen ze 75 procent minder experience in volgende gevechten.

De volledige lijst met aanpassing is te lezen op de site. De Overwatch-bèta is beschikbaar via de officiële site van de game. Overwatch verschijnt op 24 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Bron: Battle.net

Dit artikel delen:

Lees meer

David Hayter werkt mee aan Metal Gear Solid vr-project Bethesda houdt extra activiteiten na E3-conferentie
0

Reacties op: Blizzard voegt competitieve modus toe aan Overwatch-bèta

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.