Nieuws

Blizzard toont gameplay van teleporterend personage in Overwatch

Zes minuten aan gameplay

Geschreven door David Kers op
In een nieuwe video zijn gameplaybeelden te zien van een teleporterend personage uit de team-based multiplayershooter Overwatch. Blizzard publiceerde gisteren de trailer.

Het personage, genaamd Tracer, maakt in de video gebruik van twee pistolen tegelijkertijd, kan teleporteren naar de kant waarop zij beweegt en terug in de tijd gaan om haar levensbalk en ammunitie aan te vullen. Spelers kunnen in de game ook haar sterkste vaardigheid, de Pulse Bomb, gebruiken om een heel gebied te raken.

Overwatch werd in november aangekondigd en is de eerste volledig nieuwe franchise voor Blizzard in 17 jaar. De gameplay speelt zich af in arena’s waarin spelers het tegen elkaar opnemen in teams van zes personen. Personages hebben diverse speciale krachten. De game speelt zich af in de toekomst, waarin een technologisch geavanceerde wereld in puin ligt door oorlogen. Spelers vechten het uit in futuristische locaties als een met neonlichten bezaaid Londen en een high-tech Egyptische piramide.  Eerder werden al gameplay-video's getoond van andere personages.

Overwatch verschijnt op pc en Mac, maar een vaste releasedatum ontbreekt nog. Het is wel mogelijk voor spelers om zich in te schrijven voor de gesloten beta die later dit jaar plaatsvindt. 

Bron: Blizzard

Dit artikel delen:

Lees meer

Winnaar van AOC G2460FQ gaming monitor bekend Badland: Game of the Year Edition uitgebracht op meerdere platformen
2

Reacties op: Blizzard toont gameplay van teleporterend personage in Overwatch

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Niempie

  • 28 mei 2015 10:55
  Het zal mij benieuwen of Blizzard zal slagen in het balanceren van alle classes met de daarbij behorende abilities. Verder vind ik het een beetje ongeloofwaardig dat, in een potje van 6 minuten, de speler 25 kills en 0 deaths heeft, terwijl de vijanden als een zwerm vliegen om de speler heen danst.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 30 mei 2015 12:35
  Het ziet er netjes uit qua kleuren en stijl maar gameplay technisch vind ik het er nog steeds uitzien als een LoL in 1st person in dat het eentonig aanvoelt qua skills etc en de skills ook belangrijker lijken te zijn dan goed mikken etc.

  Het voelt meer aan als een 1st person MOBA dan een shooter.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.