Blizzard raadt muis en toetsenbord af voor Overwatch op consoles | Gamer.nl

Blizzard raadt muis en toetsenbord af voor Overwatch op consoles | Gamer.nl

In een href="https://us.battle.net/forums/en/overwatch/topic/20753235853?page=3#post-58">blogpost op Battle.net</a> heeft Game Director, Jeff Kaplan, aangegeven dat hij het gebruik van muis en toetsenbord in Overwatch afraadt op consoles.

Het team achter Overwatch heeft contact opgenomen met consolefabrikanten en zorgen geuit over het gebruik van muis en toetsenbord en convertors op consoles.

De PlayStation 4 en Xbox One bieden geen ondersteuning voor muis en toetsenbord. Spelers kunnen dit omzeilen door een input convertor aan te schaffen, waardoor ze in het voordeel zijn tegen spelers die gebruikmaken van een controller.

Verder gaf Jeff Kaplan aan dat Blizzard Entertainment pleit voor de afschaffing van ondersteuning voor muis en toetsenbord en input convertors of dat fabrikanten ondersteuning voor deze apparaten toe moeten voegen, zodat alle spelers hier profijt van kunnen hebben.

"Ik moedig iedereen aan om hardwarefabrikanten te benaderen en je zorgen te uiten hierover. Doe dit wel op een respectvolle en productieve wijze," aldus Jeff Kaplan.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou