Blizzard perkt geruchten over Diablo 4 op Blizzcon in | Gamer.nl

Blizzard perkt geruchten over Diablo 4 op Blizzcon in | Gamer.nl

Ondanks geruchten lijkt Blizzard te hinten dat Diablo 4 niet op het aankomende Blizzcon getoond wordt.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Diablo 4 op de show aanwezig is. Zo zijn er panels waarin de toekomst van de franchise besproken wordt. In een blogpost op de officiële Diablo 3-website perkt Blizzard echter deze geruchten in.

"Blizzcon 2018 is bijna hier en we hebben veel geruchten over onze plannen voor Diablo gezien. We hebben meerdere teams die aan verschillende Diablo-projecten werken en we kunnen niet wachten om jullie hier meer over te vertellen... wanneer de tijd rijp is."

Verderop in de blogpost benadrukt Blizzard dat "er goede dingen in het verschiet liggen voor zij die wachten". Ook meldt het bedrijf: "We zullen niet gereed zijn om al onze projecten aan te kondigen, maar we willen wel wat nieuws gerelateerd aan Diablo met jullie delen op de show." Daarmee lijkt het bedrijf te willen zeggen dat er geen Diablo 4 op Blizzcon aanwezig zal zijn.

Op Blizzcon zelf zal pas duidelijk zijn wat Blizzard precies bedoelt. Deze begint op 2 november. Op die dag komt overigens ook Diablo 3 uit op de Switch.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou