Blizzard: 'onze hoogste prioriteit is het vertrouwen terugwinnen'

Blizzard: 'onze hoogste prioriteit is het vertrouwen terugwinnen'

In een nieuwe blogpost geeft Mike Ybarra, hoofd van Blizzard Entertainment, aan dat het 'terugwinnen van vertrouwen' Blizzards hoogste prioriteit is.

"2021 was een moeilijk jaar voor ons allemaal", zegt Ybarra. "Als individuen vinden we het belangrijk om iedereen met respect en waardigheid te behandelen. Als professionals geven we om ons vak, en we willen enkel in de meest behulpzame en veiligste omgeving mogelijk werken.

Onze hoogste prioriteit - nu en in de toekomst - is het terugwinnen van jullie vertrouwen in Blizzard."

Om dat te bewerkstelligen noemt Ybarra een aantal aspecten waarop Blizzard verandert. 

Zo zullen 'succes en compensaties' van managers 'direct afhangen' van in hoeverre ze de werkcultuur verbeteren. Ook worden er meer fulltime rollen toegewijd aan het verbeteren van de werkcultuur: een culture leader, diversity, equity en inclusion leader en een nieuw hoofd van human resources.

Ook is het onderzoeksteam voor 'ongeaccepteerd gedrag' verdrievoudigd, zijn er 'interne doelen gesteld' voor het verbeteren van representatie en moeten werknemers eenvoudiger feedback kunnen geven op het management.

Tot slot kondigt Ybarra aan dat het 'opwindende aankondigingen' heeft, die het bedrijf volgende week zal doen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Weinig mensen hebben Blizzard nog hoog zitten maar dit is wel het moment van verandering. Toekomst moet laten blijken wat er allemaal van terecht komt maar ik denk ook wel dat het mee gaat helpen als er vanuit de gaming communities wat vertrouwen gaat komen. Dit zullen ze moeten terug verdienen en dat doen dat het beste met games tonen die mensen willen en verwachten van Blizzard. Ik ben dan ook erg benieuwd wat ze allemaal gaan aankondigen.

0
test

Hun hoogste prioriteit zou moeten zijn dat ze de vrouwtjes niet meer lastigvallen ja. Ze denken al weer gelijk aan hun portefeuille, want dat ze dat grote probleem opgelost hebben, heb ik nog niet zien verschijnen online.

0

@do365nic dat is wel iets waar een lange tijd overheen gaat. Cultuuromslag duurt jaren

0

Aanbevolen voor jou