Blizzard neemt in Overwatch 2 Bastion en Sombra op de schop

Blizzard neemt in Overwatch 2 Bastion en Sombra op de schop

In Overwatch 2 worden de speelbare helden Bastion en Sombra flink aangepast, zo heeft Blizzard laten weten.

Dat werd tijdens de Overwatch League-finale afgelopen weekend onthuld. In de eerste Overwatch kan Bastion van een lopende robot in een stilstaande turret veranderen. Daardoor kon hij meer kogels afvuren. In Overwatch 2 kan Bastion in deze 'turret-vorm' ook rondlopen, al gaat dat wel langzamer. Ook kan de robot klevende bommen gebruiken. 

De mogelijkheid om zichzelf te repareren verdwijnt echter. Zijn ultimate wordt ook aangepast. In Overwatch verandert Bastion in een tank; in Overwatch 2 vuurt hij drie gerichte aanvallen van bovenaf uit. Daarbij krijgt Bastion een moderner uiterlijk.

Ook Sombra wordt aangepast in Overwatch 2. Daardoor zal vooral beter worden in het uitdelen van schade. Haar hack-move krijgt bijvoorbeeld een kortere cooldown. Daarbij lopen vijanden die gehackt zijn in het vervolg vijftig procent meer schade op. Gehackte vijanden zijn ook zichtbaar door muren. Sombra kan zelfs hacken in stealthmodus.

De ultimate van Sombra zorgt er in het vervolg voor dat vijanden die in het gebied van de back zijn ook gezondheid verliezen. Het gaat om 40 procent van hun totale gezondheid. Dit moet Sombra een stuk sterker maken.

Het is nog altijd niet bekend wanneer Overwatch 2 uitkomt. Blizzard gaf wel aan dat dat niet voor 2022 is.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou