Nieuws
Overwatch 2

Blizzard neemt in Overwatch 2 Bastion en Sombra op de schop

Nieuw uiterlijk en nieuwe moves voor de personages

Geschreven door Michel Musters op
In Overwatch 2 worden de speelbare helden Bastion en Sombra flink aangepast, zo heeft Blizzard laten weten.

Dat werd tijdens de Overwatch League-finale afgelopen weekend onthuld. In de eerste Overwatch kan Bastion van een lopende robot in een stilstaande turret veranderen. Daardoor kon hij meer kogels afvuren. In Overwatch 2 kan Bastion in deze 'turret-vorm' ook rondlopen, al gaat dat wel langzamer. Ook kan de robot klevende bommen gebruiken. 

De mogelijkheid om zichzelf te repareren verdwijnt echter. Zijn ultimate wordt ook aangepast. In Overwatch verandert Bastion in een tank; in Overwatch 2 vuurt hij drie gerichte aanvallen van bovenaf uit. Daarbij krijgt Bastion een moderner uiterlijk.

Ook Sombra wordt aangepast in Overwatch 2. Daardoor zal vooral beter worden in het uitdelen van schade. Haar hack-move krijgt bijvoorbeeld een kortere cooldown. Daarbij lopen vijanden die gehackt zijn in het vervolg vijftig procent meer schade op. Gehackte vijanden zijn ook zichtbaar door muren. Sombra kan zelfs hacken in stealthmodus.

De ultimate van Sombra zorgt er in het vervolg voor dat vijanden die in het gebied van de back zijn ook gezondheid verliezen. Het gaat om 40 procent van hun totale gezondheid. Dit moet Sombra een stuk sterker maken.

Het is nog altijd niet bekend wanneer Overwatch 2 uitkomt. Blizzard gaf wel aan dat dat niet voor 2022 is.

Dit artikel delen:

Lees meer

Disco Elysium: The Final Cut komt op 12 oktober ook naar Xbox-consoles Google geeft Stadia-spelers de optie om smartphone als controller te gebruiken
0

Reacties op: Blizzard neemt in Overwatch 2 Bastion en Sombra op de schop

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.