Blizzard maakt niet langer namen forumbezoekers openbaar | Gamer.nl

Blizzard maakt niet langer namen forumbezoekers openbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We zijn voortdurend bezig om de feedback die jullie ons geven in de gaten te houden, evenals een interne discu ie te voeren over de zorgen wat betreft het gebruik van echte namen op ons forum," aldus Michael Morhaime, medeoprichter van Blizzard. Als gevolg van de discu ie heeft Blizzard besloten om de echte namen niet langer verplicht te gaan stellen voor het plaatsen van berichten op het officiële forum.

Andere aanpa ingen

Morhaime geeft echter aan dat het terugdraaien van deze besli ing niet betekent dat het bedrijf niet meer toegewijd is aan het verbeteren van de fora: "Onze inzet wordt voor 100 procent gedreven door het verlangen om de plaatsen waar de community bij elkaar komt toegankelijker te maken en constructieve gesprekken over onze games te stimuleren. We zullen nog steeds vooruitgang nastreven aan de hand van functies zoals het positief dan wel negatief beoordelen van geplaatste berichten, de optie om de positieve berichten uit te lichten, een betere zoekoptie en meer van dergelijke zaken."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou