Blizzard licht endgame Diablo 4 uit

Blizzard licht endgame Diablo 4 uit

In een nieuwe blogpost heeft Blizzard onder andere de endgame van Diablo 4 uitgelicht.

Vergelijkbaar met Diablo 3 verzamelen spelers zogenaamde Paragon-punten zodra ze level 50 bereiken. Die kunnen ze vervolgens uitgeven aan verschillende punten op een bord, zoals betere statistieken, sterkere magie en een nieuwe Legendary-kracht. Elke klasse bevat een eigen bord, en spelers kunnen oneindig nieuwe borden blijven koppelen aan de vorige.

Ook wordt het dankzij een npc genaamd The Occultist mogelijk om Legendary-eigenschappen van bepaalde objecten te scheiden om te toe passen op een ander object. Zo is het mogelijk om de bonussen van een wapen over te hevelen naar een ander wapen.

Tot slot bevat de game Skill+-uitrusting, die bonussen bieden voor bepaalde vaardigheden, en zijn de animaties per klasse unieker en gedetailleerder dan voorheen. 

Bekijk de volledige blog van Blizzard voor de volledige update rondom de game.

Diablo 4 is in ontwikkeling voor consoles en pc. De game verschijnt hoogstwaarschijnlijk na 2022.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch wel zin in weer hoor. Erg benieuwd. Als het iets lijkt op diablo3 maar uitgebreider qua builds ben ik blij

0
test

Ziet er goed uit moet ik zeggen. De afgelopen maanden toch wel veel tijd in Diablo 2 (remake) gestoken, maar ik ben gewoon toe aan een moderne Diablo. Het mag allemaal wel wat moeilijker dan Diablo 3 en minder clunky dan Diablo 2. In 3 werken de GR natuurlijk heel goed en fijn qua endgame, maar twee avondjes spelen en je hebt al een hele set compleet. Zoveel loot dropt er gewoon. Diablo 2 is weer het tegenovergestelde... Toen ik eindelijk max level begon voor mij de endgame. Grinden voor gear en runes. Maar dat lieve mensen duurt me toch een partij lang. Ik heb het zelfs bijgehouden. Nadat ik enkele items had die mijn build beter maakte kon ik eigenlijk alleen nog maar verbeteren met de echte endgear. Deze kan je of vinden of craften met bepaalde runes. Toen ik na 50(!!!) uur (deze uren gingen pas in nadat ik max level was) spelen nog geen enkel item of rune had gevonden die ik nodig had was ik wel klaar mee. Ik werk fulltime en heb niet meer heel veel tijd om te gamen, dus dan is de lol er voor mij wel af. De droprate in de nieuwe Diablo 4 moet dus zwaarder zijn vergeleken met Diablo 3, maar moet ook niet zo extreem zijn als in Diablo 2. Heel benieuwd hoe deze game gaat worden!

0

@garciagarcia helemaal mee eens. d2r na iets van 100 uur griphons gevonden, weggegeven en gestopt. Dan krijg je tot volgend jaar kerstmis geen goeie drops meer. d3 door de headrics gift / season journey krijg je een set direct al gratis. 17:00 begint season en om 21:00 heb je een volle set en blast je overal doorheen. einde zaterdag is de lol er weer vanaf.

0

Aanbevolen voor jou