Van de vier mods is Blizzard Dota, een variant op de populaire Warcraft III-mod, veruit de grootste en zal deze daarom ook het langst op zich laten wachten. De overige drie mods worden in de komende maanden verwacht.

In Blizzard Dota kunnen spelers als held kiezen uit een verscheidenheid aan Blizzard-personages, zoals Raynor, Kerrigan en Zeratul van Starcraft, maar ook Sylvanas en Muradin van het Warcraft-universum. StarJeweled combineert de gameplay van Bejeweled met het tower defense-genre, waarbij het volmaken van een rij juwelen eenheden naar de tegenstander zijn basis stuurt.

In Aiur Chef besturen spelers een Protoss-kok, die bewapend met een hakmes op zoek moet gaan naar ingrediënten, die hij nodig heeft om mee te koken. Tot slot brengt Blizzard een op Left 4 Dead gebaseerde mod uit, genaamd Left 2 Die. De mod stelt twee spelers in staat om het coöperatief op te nemen tegen hordes zombies. 's Nachts moeten zij zich direct verweren, overdag is het de bedoeling om de nestplaats van de zombies te vernietigen.