Blizzard kondigt inhoud tweede seizoen Overwatch 2 aan

Blizzard kondigt inhoud tweede seizoen Overwatch 2 aan

Blizzard heeft uit de doeken gedaan wat er zoal in het tweede Overwatch 2-seizoen valt te beleven.

Eerder werd al bekendgemaakt dat het tweede seizoen op 6 december van start gaat en dat Ramattra als nieuw speelbaar personage wordt toegevoegd. Hij is de leider van de Null Sector en wil wraak nemen op de mensheid. Ramattra beschikt over twee verschillende vormen: de Nemesis- en Omnic-vorm. Wanneer de tank zich in de laatstgenoemde vorm begeeft, is hij voornamelijk sterk op afstand, terwijl zijn Omnic-vorm spelers juist de mogelijkheid biedt om het vijandelijke teams frontaal te bestormen.

Verder moet het tweede seizoen een nieuwe arena introduceren genaamd Shambali Monastery, dat zich afspeelt in de Himalaya. Het is daarnaast ook de thuishaven van Ramattra en Zenyatta. Het overkoepelende thema van het tweede seizoen is Griekse mythologie. Zo is een beloning in de betaalde Battle Pass een Zeus-versie van Junker Queen. Andere tiers leveren bijvoorbeeld een Poseidon-versie van Ramattra en een Hades-versie van Pharah op.

Er komt ook een gelimiteerde modus naar de game genaamd Battle for Olympus, waar verder nog weinig over bekend is. Deze komt op 5 januari beschikbaar en kan tot 19 januari gespeeld worden. Voordat het zover is vinden echter de Winter Wonderland- en Lunar New Year-evenement plaats in de game, respectievelijk van 13 december tot 3 januari en van 17 januari tot 6 februari.

In onderstaande trailer is de aankomende nieuwe content te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ze doen maar, hun toxic greed ben ik klaar mee.

0
test

@Shadow wat doen ze anders dan andere free to play games dan?

0

Aanbevolen voor jou