Blizzard-hoofd Jen Oneal vertrekt bij Blizzard

Blizzard-hoofd Jen Oneal vertrekt bij Blizzard

Jen Oneal, een van de mensen die drie maanden geleden als directeur van Blizzard werd aangesteld om de positie van J. Allen Brack op te vangen, is vertrokken bij het bedrijf.

De voormalige Vicarious Visions-baas werd in augustus samen met Mike Ybarra aangesteld als directeur van Blizzard nadat J. Allen Brack vertrok naar aanleiding van de aanklacht van de staat Californië voor het giftige gedrag op de werkvloer bij de uitgever.

Oneal laat weten dat ze niet vertrekt omdat ze geen hoop meer ziet voor Blizzard. "Ik ben geïnspireerd door de passie van iedereen hier - men werkt met passie aan een betekenisvolle, blijvende verandering. Deze energie heeft mij geïnspireerd om te vertrekken en te verkennen hoe ik meer diversiteit in games kan krijgen en zo hopelijk een bredere impact kan maken op de industrie, waar ook Blizzard en andere studio's baat bij hebben. Ik weet nog niet zeker in wat voor vorm dat gebeurt, maar ik kijk er naar uit om daar tijdens mijn nieuwe reis achter te komen."

Mike Ybarra - die voorheen meer dan twintig jaar bij Microsoft heeft gewerkt - blijft als directeur aangesteld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

'Dit bedrijf is zoooooo leuk en inspirerend waardoor ik besloten heb te vertrekken!' Ik geloof er niks van :)

0
test

Het is en blijft voorlopig toch een zinkend schip. Kwaliteit van de games blijkt grotendeels verdwenen en dan ook nog eens het grote schandaal met het personeel.

0

Aanbevolen voor jou