Blizzard: 'Heroic dungeons in Cataclysm niet te moeilijk' | Gamer.nl

Blizzard: 'Heroic dungeons in Cataclysm niet te moeilijk' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We willen niet dat je in een zucht en een scheet de overwinning binnenhaalt. We willen niet dat je bazen verslaat terwijl je het niet boeit wat de bazen aan het doen zijn", zegt lead system designer Greg Street op battle.net.

Street geeft op de website ook aan dat hij de kerkers in de vorige uitbreiding op World of Warcraft, Wrath of the Lich King, te "makkelijk" vond. "In Cataclysm was het de bedoeling om de kerkers uitdagend te maken, en dat zijn ze ook, totdat je ze hebt uitgespeeld."

Cataclysm

World of Warcraft: Cataclysm is de derde uitbreiding voor de in 2005 uitgebrachte MMORPG World of Warcraft. In Cataclysm woedt de strijd tu en de Horde en de Alliance stevig voort, maar ook worden er in dit nieuwe deel weer diverse elementen toegevoegd en aangepast. De regio’s Kalimdor en Eastern Kingdoms zijn compleet op de schop genomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou