Blizzard heeft nu geen plannen voor Warcraft 4 | Gamer.nl

Blizzard heeft nu geen plannen voor Warcraft 4 | Gamer.nl

Blizzard zegt momenteel geen plannen te hebben voor Warcraft 4. Senior producer van Blizzard, Pete Stilwell, gaf in een interview met href="https://www.gamespot.com/articles/no-plans-for-warcraft-4-says-blizzard/1100-6463033/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Gamespot</a> aan dat de prioriteiten momenteel liggen bij Warcraft 3: Reforged.

In het interview lichtte Stilwell uit dat het bij Blizzard van e entieel belang is om eerst de focus te leggen bij het zo goed mogelijk maken van Warcraft 3: Reforged. Alhoewel niet expliciet werd gezegd dat er geen plannen komen voor Warcraft 4, werd duidelijk gemaakt dat het momenteel niet op de agenda staat.

Warcraft 3: Reforged werd op BlizzCon 2018 aangekondigd en is als remaster gebaseerd op de originele game uit 2002 samen met The Frozen Throne-uitbreiding. De nieuwe game bevat onder andere verbeterde versies van de oorspronkelijke heroes, units, gebouwen en omgeving met 4K-ondersteuning. Volgens de officiële website bevat Warcraft 3: Reforged ongeveer 62 mi ies waarin met vier verschillende ra en gespeeld kan worden. Ieder van deze ra en hebben hun eigen kwaliteiten en strategieën.

Warcraft 3: Reforged verschijnt in 2019 op pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou