Tijdens de Hollywood and Games Summit, liet Blizzard's Rob Pardo in een interview weten dat hij nog steeds gelooft in het bijna vervlogen Starcraft Ghost. Gevraagd werd wanneer er uit een project de stekker wordt getrokken bij Blizzard. Pardo antwoordde daarop: "Hopelijk voordat jullie het aankondigen." Hierbij gaf hij als voorbeeld Starcraft Ghost dat inmiddels geen releasedatum meer heeft en niet meer in ontwikkeling is.

Pardo: "Het is niet makkelijk om een project de nek om te doen, maar bij Blizzard hebben we dit al heel vaak gedaan. Dit ziet het publiek niet, maar we vinden het belangrijk om de kwaliteit van onze games te waarborgen en dat betekent soms games die al 6 maanden in ontwikkeling zijn te stoppen."

"Onze meest recente gestopte game is Starcraft Ghost. Met die game waren we zeer eigenwijs. Ik geloof nog steeds in dat spel en de personages, maar we slaagden er niet in om het beoogde niveau te halen. We hopen dat alsnog een keer de game op de markt zal komen."

De uitspraak van Pardo wijst er niet op dat StarCraft Ghost weer in de running is, maar het feit dat de makers het spel een warm hart toedragen is een goed teken. Wie weet, mocht StarCraft 2 weer veel spelers enthousiast maken, dan zou een Starcraft Ghost daar een mooie aanvulling op kunnen zijn.