Blizzard geeft opheldering over bans singleplayer StarCraft II | Gamer.nl

Blizzard geeft opheldering over bans singleplayer StarCraft II | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Blizzard bant geen StarCraft II-spelers enkel omdat zij cheats gebruiken in de singleplayer. Er is wat verwarring ontstaan de laatste dagen over de bans en schorsingen die we hebben uitgedeeld. Het is belangrijk om te weten dat veel van de third-party software die gebruikt wordt om 'vals te spelen' zowel voor single- als multiplayer functionaliteiten bevat. Om de integriteit van de competitie binnen het multiplayergedeelte te behouden, zijn we actief op zoek naar het gebruik van dergelijke programma's binnen de multiplayer-modi, of dat nu tegen menselijke tegenstanders is of niet."

"Dat gezegd hebbende zijn spelers vrij om op eigen risico de third party-cheatprogramma's te gebruiken, maar er zijn ook gewoon ingebouwde cheatcodes die veilig te gebruiken zijn binnen de singleplayer. Blizzard heeft val pelen altijd al erg serieus genomen en zal door blijven gaan met het agre ief tegengaan van spelers die dergelijk gedrag vertonen in onze spellen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou