Blizzard geeft interview over toekomstige projecten | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

In een interrview met Rob Pardo, de vice president bij Blizzard, gaf de man wat meer informatie over de toekomstige projecten waarmee de bekende ontwikkelaar zich stilaan bezig begint te houden. Blizzard zou bijvoorbeeld op dit moment aan het werken zijn aan meerdere projecten voor de PC én de ontwikkeling van de volgende World of Warcraft uitbreiding is ook volop aan de gang.

Op de vraag of Blizzard zoals beloofd elk jaar met een verse WoW-expansion op de proppen zal komen gaf Rob Pardo als antwoord dat het belangrijker is om kwalitatieve producten op de markt te brengen. Als we de nodige graad van kwaliteit niet kunnen behalen elk jaar, dan wachten we liever wat langer met het uitbrengen van een nieuwe uitbreiding voor World of Warcraft, aldus Rob Pardo.

Verder liet Blizzard nog weten dat ze sterk genoeg in hun schoenen staan om in de toekomst te concurreren met games als Lord of the Rings Online en Age of Conan, beide twee langverwachte titels binnen het MMORPG-genre. Pardo vindt namelijk dat Blizzard World of Warcraft op een regelmatige basis voorziet van originele content, waardoor mensen steeds opnieuw geintere eerd zullen zijn en dus zullen blijven spelen.

Als laatste liet Pardo nog los dat er nog steeds een mogelijkheid bestaat dat games ontwikkeld door Blizzard naar meedere platformen zullen komen. Op de vraag of World of Warcraft ooit op een ander platform speelbaar zal zijn (Xbox 360?) kon Pardo geen duidelijk antwoord geven, enkel dat Blizzard niets uitsluit omtrent het multi-platform gaan van hun games.

Zullen we ooit onze mount mogen besturen met een Xbox 360-controller?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou