Blizzard blijft personages en maps toevoegen aan Heroes of the Storm | Gamer.nl

Blizzard blijft personages en maps toevoegen aan Heroes of the Storm | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Momenteel bevat de game 6 maps en 33 speelbare helden uit het Blizzard-universum. Er zijn zes nieuwe helden intern in ontwikkeling, maar een releasedatum is nog niet zicht. "Er is geen geheim aantal [helden] en geen aantal dat aangeeft wanneer de game lanceert", meldt Browder. Blizzard voegt zo frequent mogelijk maps toe en dat tempo wil het bedrijf behouden.

Er wordt tevens nagedacht over het toevoegen van ranked play, een profielscherm en verbetering van het score overzicht. "Ons doel is om zo goed mogelijk met ons publiek te communiceren dat dit nog niet alles is. We willen niet dat de game afgezaagd wordt. We willen niet dat de game herhalend wordt. We willen dat deze game constant blijft evolueren", aldus Browder.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou