Blizzard biedt gratis proefperiode voor WoW: Cataclysm aan | Gamer.nl

Blizzard biedt gratis proefperiode voor WoW: Cataclysm aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Om deel te nemen heb je de volledige versie van World of Warcraft nodig, inclusief de eerste twee uitbreidingen, The Burning Crusade en Wrath of the Lich King. Daarnaast is een personage van tenminste level 78 een vereiste om de nieuwe gebieden te verkennen. [...] We kijken ernaar uit om je in het nieuwe Azeroth te zien”, aldus Blizzard.

Speeltijd

De derde uitbreiding van World of Warcraft, Cataclysm, kwam eerder deze maand uit en is de snelst verkopende PC-titel ooit. Onlangs werden cijfers over het speelgedrag van World of Warcraft-gebruikers naar buiten gebracht door Raptr, bekend van de gelijknamige applicatie die statistieken over het gamegedrag van zijn gebruikers verzamelt. Hieruit blijkt dat een relatief klein percentage spelers, slechts 11 procent, goed is voor meer dan vijftig procent van de totale tijd die aan World of Warcraft besteed wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou