Blizzard bezig met mmo-rts voor mobiele platforms | Gamer.nl

Blizzard bezig met mmo-rts voor mobiele platforms | Gamer.nl

Blizzard Entertainment is bezig met het maken van een onaangekondigde mobiele game die de rts- en mmo-genres combineert.

Via een recente vacature, die inmiddels al verwijderd is, blijkt dat het nieuwe spel in ontwikkeling is voor mobiele platforms via de Unity-engine. Deze vacature is nog wel te lezen op het forum van Icy Veins.

In de officiële vacature zou hebben gestaan: “Blizzard Entertainment is op zoek naar een ontwikkelaar met ervaring in Unity voor mobiele platforms die mee kan werken aan een onaangekondigd mmo rts project”.

Verder staat er in de vacature: “De ideale ontwikkelaar heeft een grote pa ie voor mobiele ontwikkeling en het oplo en van technische problemen die uniek zijn voor mobiele apps”.

Eerder dit jaar gebeurde er al hetzelfde bij Blizzard. Toen had het productiebedrijf een vacature online staan voor een softwareontwikkelaar. Het is onwaarschijnlijk dat de twee vacatures om dezelfde game gaat.

Er zijn nog weinig details over de nieuwe mobiele game, maar wellicht komt er meer naar buiten tijdens Blizzcon op 3 en 4 november.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou