Blizzard bant 350.000 cheaters van Battle.net | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Blizzard heeft zo'n 350.000 cheaters van Diablo II en StarCraft servers geband. De cheaters werden betrapt op het gebruiken van zogenaamde third-party hacks. Van verbannen spelers wordt de account verwijderd en hun CD-key onbruikbaar gemaakt gedurende 30 dagen.

Blizzard heeft hun policy aangepast met de volgende tekst:

"Als deel van onze continue inspanning om fairplay en plezier te waarborgen bij de online-ervaring van alle Battle.Net-spelers, hebben we besloten om cheaters te verwijderen uit StarCraft en Diablo II. We hebben meer dan 350.000 accounts verwijderd van spelers die we betrapten op het gebruik van zogenaamde third-party hacks.

De Diablo CD-keys behorend bij de gesloten Diablo II-accounts zijn voor een periode van 30 dagen onbruikbaar om mee op Battle.Net te spelen. Overtreders die we vaker betrappen zullen hun accounts definitief verwijderd zien en hun CD-keys worden permanent verbannen van Battle.Net

Als herinnering willen we spelers er nog even op wijzen dat wij gerechtigd zijn om accounts te sluiten en CD-keys te bannen van spelers die betrapt worden op cheaten op Battle.Net. Cheater verpesten de game-ervaring van legitieme spelers en wij zullen dat niet tolereren."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou