Blizzard heeft zo'n 350.000 cheaters van Diablo II en StarCraft servers geband. De cheaters werden betrapt op het gebruiken van zogenaamde third-party hacks. Van verbannen spelers wordt de account verwijderd en hun CD-key onbruikbaar gemaakt gedurende 30 dagen.

Blizzard heeft hun policy aangepast met de volgende tekst:

"Als deel van onze continue inspanning om fairplay en plezier te waarborgen bij de online-ervaring van alle Battle.Net-spelers, hebben we besloten om cheaters te verwijderen uit StarCraft en Diablo II. We hebben meer dan 350.000 accounts verwijderd van spelers die we betrapten op het gebruik van zogenaamde third-party hacks.

De Diablo CD-keys behorend bij de gesloten Diablo II-accounts zijn voor een periode van 30 dagen onbruikbaar om mee op Battle.Net te spelen. Overtreders die we vaker betrappen zullen hun accounts definitief verwijderd zien en hun CD-keys worden permanent verbannen van Battle.Net

Als herinnering willen we spelers er nog even op wijzen dat wij gerechtigd zijn om accounts te sluiten en CD-keys te bannen van spelers die betrapt worden op cheaten op Battle.Net. Cheater verpesten de game-ervaring van legitieme spelers en wij zullen dat niet tolereren."