Bleszinski: 'Ik hou van Kinect' | Gamer.nl

Bleszinski: 'Ik hou van Kinect' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bleszinski reageerde tijdens de presentatie op negatieve uitspraken over Kinect van vele mensen. "Ik snap het gewoon niet", vertelt hij. "Als er spelers zijn die het maar een raar ding vinden, wat is dan het probleem? Als het je niet bevalt, speel er dan niet mee."

Bleszinski vertelt dat hij eens werd benaderd door een PR-medewerker van Microsoft, die hem vroeg of hij de Kinect haat. "Ik antwoordde met de vraag of hij wel eens mijn Twitter heeft bekeken. Ik ben naar de verdomde lancering gegaan in New York. Ik hou ervan." Hij is echter minder te spreken op PlayStations Move. "Ik praat altijd negatief over de PlayStation Move. Ik wil niet twee rare dingen in mijn hand moeten houden. Hoe minder plastic op mijn koffietafel hoe beter, vind ik."

Kinect Gears of War

"Ik ben al vaker gevraagd of Gears of War Kinect-ondersteuning zou krijgen. Als we het in Gears of War 3 hadden moeten integreren, gezien het tijdschema, was het enkel een halfbakken geïmplementeerde functie geweest", legt Bleszinski uit. "Als we iets zouden doen met Kinect, zouden we er ons geheel op willen storten en een toffe Kinect-game maken."

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou