Blair Witch: VR Edition nu uit op PSVR en Steam

Blair Witch: VR Edition nu uit op PSVR en Steam

Blair Witch: VR Edition is vanaf nu beschikbaar op PlayStation VR en Steam.

Dat heeft Bloober Team aangekondigd. Het bedrijf laat daarbij weten dat het spel voor beide platforms is geoptimaliseerd. De vr-versie van de horrorgame was voorheen alleen beschikbaar op Oculus-apparaten.

Blair Witch: VR Edition vertelt hetzelfde verhaal als de originele game, maar bevat wel een aantal nieuwe functies. Zo zijn verschillende omgevingen opnieuw vormgegeven om spelers meer opties tot interactie te bieden. Daarnaast bieden de vernieuwde gebieden meer ruimte voor griezelige beesten om zich te verstoppen. Ook kunnen spelers meer interactie hebben met hun hond.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hoe staat het er nu eigenlijk voor met VR? Als ik de berichtgeving op deze site een tijdje geleden moest geloven dan waren we bezig met een enorme revolutie, maar ik hoor en lees er maar bar weinig over. Was het misschien toch maar een gimmick, of zijn er een heleboel toptitels in de maak waar ik niet van weet?

0
test

@Agent 4125 haha, het is verre van een gimmick, de immersie is zoooo veel extremer dan saai achter een monitor zitten. Zeker met spellen als deze, als je dit spel al spannend/eng vindt op een normale monitor, dan pis je gewoon in je broek bij het spelen in VR, zoveel intenser is het dan.

0
test

@SuperDre Dat geloof ik meteen, maar mijn vraag is: waar blijven de toptitels? Ik heb het idee dat er na alle hype nog steeds maar een handjevol echte topgames zijn, of heb ik dat mis?

0
test

Als je dit een enge game vind kan je beter geen Horror spelen

0
test

@RIOdeMIO Andersom, als je niet van horror houdt kan je deze game beter niet spelen.

0
test

@wootism nee want Blair witch is niet eng en als je dat wel vind kun je beter weg blijven van andere Horror games want dit stelt niks voor

0

Aanbevolen voor jou