Een titel waar menig Xbox gamer naar uitkijkt is Fable, de RPG van Big Blue Box en Peter Molyneux. Fable belooft een unieke RPG te worden, waarbij je werkelijk verandert door de dingen die je doet, en niet door simpelweg statistiekjes te veranderen. In Fable begin je als klein jongetje, en zal je tal van keuzes moeten maken die allemaal invloed hebben op hoe je er uiteindelijk uit zal zien. Loop je veel door de zon, dan krijg je een bruine huid. Vecht je vooral met een zware bijl? Dan zul je grotere spieren krijgen.

En niet alleen het concept beloofd wat, ook de graphics van de game liegen er niet om. Sindskort is de officiële website online gegaan waar tal van nieuwe screenshots te bewonderen zijn. Een zeer stijlvolle flash website overigens, waarop je door een soort sprookje wordt geleid en je keuzes moet maken, net als in de game.

Zoals gezegd helpt ook Peter Molyneux mee aan de game. Zijn Lionhead studio was onder andere verantwoordelijk voor Black & White, een spel met een soortgelijk thema wat helaas niet aan ieders verwachtingen kon voldoen. Het is dus afwachten of Fable ook zo mooi wordt als het klinkt.