Nieuws
Blade Runner

Blade Runner-remaster krijgt gelimiteerde fysieke editie

Komt naar PS4 en Switch

Geschreven door Michel Musters op
Het eerder aangekondigde Blade Runner: Enhanced Edition krijgt een gelimiteerde fysieke editie voor PlayStation 4 en Nintendo Switch.

De fysieke editie wordt geproduceerd door Limited Run Games. Hieronder zijn de doosjes te zien, al gaat het mogelijk om placeholders.

Eerder deze maand werd de remaster van de klassieke point-and-click adventure aangekondigd. Het spel wordt ontwikkeld door Nightdive Studios, de ontwikkelaar van de aankomende System Shock-remake en diverse remasters zoals Doom 64 en de Turok-games.

Het spel moet er beter uitzien dan het origineel doordat het op de KEX-engine draait. Dat is dezelfde engine die gebruikt wordt voor System Shock: Enhanced Edition en de Turok-games. Spelers kunnen verbeterde graphics, animaties en tussenfilmpjes verwachten, alsmede de mogelijkheid om de besturing aan te passen.

De klassieke point-and-click adventure Blade Runner van Westwood Studios verscheen in 1997. Dat was opvallend, want de film waarop de game gebaseerd is verscheen in 1982. In plaats van een gemakkelijke kopie van de film, werd spelers een gedeeltelijk gerandomiseerde adventure voorgeschoteld. Personages hadden een real-time schema die ze aanhielden en er waren ook nog eens verschillende eindes.

De digitale editie komt overigens niet alleen naar PlayStation 4 en Switch, maar ook pc en Xbox One. Een releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Doom Eternal-componist toont hoe hij de soundtrack maakt Square Enix: 'Release Final Fantasy 7 Remake op 10 april gaat door'
0

Reacties op: Blade Runner-remaster krijgt gelimiteerde fysieke editie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.