Blackberry Playbook 16 juni in Nederland | Gamer.nl

Blackberry Playbook 16 juni in Nederland | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bij de lancering zijn drie modellen beschikbaar: met 16 gigabyte, 32 gigabyte en 64 gigabyte aan opslagruimte. De modellen kosten respectievelijk 479, 579 en 679 euro. Dat is evenveel als de vergelijkbare modellen van de iPad 2. De beschikbare Playbooks bieden alleen ondersteuning voor Wi-Fi-internet; modellen met 3G-ondersteuning verschijnen op een nog onbekend later tijdstip.

Playbook

De Blackberry Playbook wordt, net als de Blackberry-telefoons, vooral gezien als een apparaat voor de zakelijke markt. Desalniettemin is het mogelijk om ook games te spelen op de tablet, die een scherm heeft van 7 inch. Bovendien kan het apparaat bepaalde Android-applicaties draaien, ook al draait de tablet zelf niet op dat mobiele besturing ysteem.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou