In de nieuwssubmit waren vandaag 3 nieuwe submits te vinden over Black & White. Vandaar dat ik ze even alle drie op een rijtje gezet heb voor je in deze nieuwsposting. Ten eerste:

Sam schrijft: "Infolder heeft een artikel online staan over B&W, deze keer niet zomaar een artikel maar eentje dat de community rond B&W bekijkt. Erg leuk om eens iets anders te lezen over het spel..."

In het artikel zijn onder andere interviews te vinden met webmasters van grote fansites en iemand die al een clan gestart heeft. Verder worden fora en IRC kanalen eens onder de loep genomen.

Daarnaast had Thundrer nog 2 nieuwtjes van Black & White. De eerste is, dat de EA.com store momenteel al Black & White aan het versturen is naar de klanten, tenminste, dat wordt er beweerd op Lion Games. Ook wordt er beweerd dat de winkels vandaag al hun exemplaren binnen gekregen hebben in Amerika, en dat de verkopen de 26e beginnen. Dat is dus nog iets eerder als gepland.PBW, the site that keeps on giving, has recieved some very good news. It seems that the EA.com store could very well be shipping B&W as you read this. BW Center goes a step further, and predicts that stores could have their stock as early as Saturday, and could potentially begin sales on Monday, the 26th. One day sooner? You may begin running about and screaming excitedly now.Het laatste nieuwtje is, dat er een nieuwe trailer te vinden is op de Duitse FTP server van EA. Of deze ook echt nieuw is heb ik niet kunnen achterhalen, dus zodra iemand klaar is met downloaden (eerder dan mijn Casema verbinding dus) dan hoor ik het graag .