EA weet ook niet meer wat wij nuchtere nederlanders willen. We krijgen Black&White in onze eigen taal, en dan willen we dat niet. Als ik er verhalen over hernoemingen van inwoners zoals "discipel fokker" en meer van dat soort dingen begin ik toch wel te denken.

De meningen over Black&White zijn ook zeer verdeeld, je hoort nu al van een groot aantal mensen dat het spel vervelend is, saai en niets nieuws is. Toch blijven veel mensen het spelen, hoe zou dat toch komen.

BoeitNiet kon ons melden dat er een petitie gestart is voor ons, arme nederlanders en belgen die het moeten doen met het gargamel stemmetje uit de smurfen. Als jij ook sneller engels wilt krijgen moet je snel hier heen om de petitie te ondertekenen.An english download of the files will be available at a future date. At the moment, we are awaiting a list from EA of bugs that are to be fixed (more on that later today), but we havent forgotten you. JamieAls jij deze "future date" sneller wilt laten verlopen moet je maar snel hier naartoe. Ik heb toch persoonlijk niet zo'n zin in een duiveltje die "Toppie" zegt.