Nieuws
avengers

Black Panther komt dit jaar naar Marvel's Avengers

Roadmap van nieuwe content uitgestippeld

Geschreven door Michel Musters op
Superheld Black Panther verschijnt in de loop van dit jaar als speelbaar personage in Marvel's Avengers.

Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. Het bedrijf gaf meer duidelijkheid over wat spelers van de vorig jaar verschenen game dit jaar allemaal kunnen verwachten. Black Panther is onderdeel van een uitbreidingspakket waarin ook Klaw, de Wakanda-jungle en diverse nieuwe vijanden en missies zitten. Wanneer deze uitbreiding precies verschijnt is niet bekend.

Verder komen er ook diverse andere nieuwe uitbreidingen naar de game, waaronder Wasteland Patrol, Project Omega en Cosmic Cube. Een samenvatting van alle aankomende content is in de illustratie hieronder te zien.

Deze week is Operation: Hawkeye Future Imperfect uitgekomen voor de game. Deze uitbreiding maakt Hawkeye speelbaar en voegt nieuwe verhalende content toe aan de game. Ook is het nu mogelijk om de Reassemble-campagne te resetten, zodat content opnieuw doorlopen kjan worden. Tot slot is Marvel's Avengers inmiddels ook verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Mensen met de PS4- of Xbox One-versie kunnen een gratis update downloaden en hun geboekte progressie meenemen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Star Wars Jedi: Fallen Order komt mogelijk naar next-gen consoles Scarlet Nexus verschijnt op 25 juni
0

Reacties op: Black Panther komt dit jaar naar Marvel's Avengers

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.