Black Panther komt dit jaar naar Marvel's Avengers

Black Panther komt dit jaar naar Marvel's Avengers

Superheld Black Panther verschijnt in de loop van dit jaar als speelbaar personage in Marvel's Avengers.

Dat heeft Square Enix bekendgemaakt. Het bedrijf gaf meer duidelijkheid over wat spelers van de vorig jaar verschenen game dit jaar allemaal kunnen verwachten. Black Panther is onderdeel van een uitbreidingspakket waarin ook Klaw, de Wakanda-jungle en diverse nieuwe vijanden en missies zitten. Wanneer deze uitbreiding precies verschijnt is niet bekend.

Verder komen er ook diverse andere nieuwe uitbreidingen naar de game, waaronder Wasteland Patrol, Project Omega en Cosmic Cube. Een samenvatting van alle aankomende content is in de illustratie hieronder te zien.

Deze week is Operation: Hawkeye Future Imperfect uitgekomen voor de game. Deze uitbreiding maakt Hawkeye speelbaar en voegt nieuwe verhalende content toe aan de game. Ook is het nu mogelijk om de Reassemble-campagne te resetten, zodat content opnieuw doorlopen kjan worden. Tot slot is Marvel's Avengers inmiddels ook verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Mensen met de PS4- of Xbox One-versie kunnen een gratis update downloaden en hun geboekte progressie meenemen.

Watch on YouTube
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou