Black Ops meest gespeelde game in eerste week na release | Gamer.nl

Black Ops meest gespeelde game in eerste week na release | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hryb, ook bekend onder de naam Major Nelson, heeft een lijst gepubliceerd van de twintig games die door de meeste mensen zijn gespeeld in de eerste zeven dagen na hun release in 2010. Het zijn games die verbinding maken met Xbox Live, maar niet per se een multiplayermodus hebben. Op de tweede en derde plaats van de lijst staan Halo: Reach en Red Dead Redemption, gevolgd door Fable III en Battlefield: Bad Company 2. De enige Kinect-game staat op plaats 15. Kinect Adventures werd meegeleverd met de Kinect-sensor.

Ook heeft Hryb de Xbox Live Arcade-games gecommuniceerd die in de eerste week na hun release in 2010 het vaakst zijn aangeschaft. Op de eerste plaats staat Dead Rising: Case Zero, gevolgd door Limbo, Perfect Dark, Toy Soldiers en Monday Night Combat.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou