Black Ops krijgt binnenkort zombie-uitbreiding | Gamer.nl

Black Ops krijgt binnenkort zombie-uitbreiding | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rezurrection komt net als de eerdere mappacks later ook nog naar PlayStation 3 en PC, naar verwachting een maand na de Xbox 360-release. Het pakket bevat vijf nieuwe levels voor de zombiemodus, een soundtrack en een thema voor het Xbox 360-menu. Het is onduidelijk of de PC- en PS3-versies een vergelijkbaar thema bevatten.

De eerste vier maps zijn remakes van zombielevels uit Call of Duty: World at War. Het betreft Nacht der Untoten, Verruck, Shi No Numa en Der Riese. De vijfde map, Moon, is wel helemaal nieuw en speelt zich af op de maan. De vier World at War-maps zaten ook al in de Hardened- en Prestige-editie van Black Ops. Gamers met die versie kunnen Rezurrection daarom gratis downloaden. Alle andere gamers betalen 1200 Microsoft-punten, zo'n 14,40 euro.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou