Black Ops is de meest gereserveerde Call of Duty | Gamer.nl

Black Ops is de meest gereserveerde Call of Duty | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op 9 november ligt Call of Duty: Black Ops officieel in de winkels. Meer dan tweehonderd winkels in de Benelux hebben echter aangegeven hun deuren om middernacht al te openen en het spel alvast te verkopen.

Event

Ook vindt er de avond door de lancering een evenement plaats in Amsterdam waarop Black Ops wordt voorgesteld aan het publiek, met niet eerder vertoonde gameplay uit de singleplayer, een mogelijkheid om vragen te stellen en optredens van The Opposites en Dans le Rock. Het launch-event wordt gehouden in de Convention Factory en is gratis toegankelijk voor iedereen ouder dan zestien. Aaneensluitend op de activiteiten van de avond wordt spelers eveneens de mogelijkheid geboden om het spel al aan te schaffen, zowel de hardened-, de prestige- en de normale uitvoering.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou